2020-03-31

Luó.MAGDALENAK,Lu

Prestaketa: Azukrea hautsi minutu 1 batean 
abiadura 5-7-9 progresiboa. Gehitu limoi azalak
eta errepikatu  eragiketa, gero arrautzak jarri,eta 
programatu 2 minutu, temperatura 40º,abiadura 3.
2 minutu irabiatzen utzi bero gabe, gero jarri gurina
 15 segundu eta abiadura 2.Ondoren irina, legamia eta
gatza gero nahasketa egin 10 segundu eta abiadura 2. Azkenik 
jarri masa paperetako ontzietan, bakarrik erditik jarri masa,
gero jarri labean, 200º temperaturan 10 minutu pasa ta gero 180º
tenperaturan,15-20 minututan.                                                             
Osagaiak: 200 g azukre, 200 g gurin, limoi azala, 4 arrautz, 200 g irin,  royal legamia eta gatz pixka bat.                                                                                                    

                                                                               
                                                          



                       
                                                                            
                                                                             
                                                                         
                                                                                  

iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina